Våre Leverandører

Champagneinwest er stolt av å samarbeide med en rekke anerkjente og respekterte produsenter av champagne. Vi har valgt hver leverandør med omsorg for å sikre at vi tilbyr våre kunder et variert utvalg av høy kvalitet.

Her er noen av de fantastiske leverandørene vi samarbeider med:

Suenen

Suenen er kjent for sin dedikasjon til økologisk og biodynamisk vinproduksjon, og skaper champagner av utmerket kvalitet og finesse.

Roland Piollot

Dette familiedrevne huset har produsert utsøkt champagne i over et århundre, med fokus på autentisitet og håndverk.

Moutardier

Med en sterk tro på bærekraftig vinproduksjon, produserer Moutardier champagne med dybde, struktur og eleganse.

La Borderie

Et boutique-champagnehus kjent for sin personlige touch og oppmerksomhet på detaljer.

Cristian Senez

Dette familieeide champagnehuset har produsert utsøkte champagner siden 1973.

Roger Manceaux

Med en historie som går tilbake til 1905, er dette champagnehuset kjent for sin høye kvalitet og elegante stiler.

Telmont

Som en av de siste uavhengige champagnehusene, er Telmont kjent for sin dedikasjon til tradisjon og kvalitet.

Etienne Calsac

Med en balanse mellom innovasjon og respekt for tradisjon, produserer Etienne Calsac noen av de mest spennende champagnene i dag.

Marie Courtin

Marie Courtin er kjent for sin biodynamiske tilnærming til vinproduksjon, og skaper komplekse og flerdimensjonale champagner.

Dhondt Grellet

Dette familiedrevne huset er kjent for sin rene, fruktige stil og fokus på enkeltstådsviner.

Julien Chopin

Med en historie som går tilbake til 1947, er Julien Chopin kjent for sin kvalitetschampagne og hengivenhet til bærekraftig vinproduksjon.

Agnes Corbon

Som en liten produsent i Avize, er Agnes Corbon kjent for sin elegante og komplekse champagne, produsert med største respekt for terroiret.

Freres Mignon

Med en historie som strekker seg over flere generasjoner, produserer Freres Mignon champagne av høy kvalitet, kjent for sin finesse og balanse.

Emilien Feneuil

Dette unge champagnehuset er kjent for sin innovative tilnærming til vinproduksjon, og skaper spennende og moderne champagner.

Lamblot

Alexandre Lamblot er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og bærekraftig vinproduksjon, og skaper champagner med dybde og karakter.

Goulard

Dette familieeide champagnehuset er kjent for sin høye kvalitet og enestående håndverk, og produserer champagner med stor eleganse og finesse.

Vazart Coquart

Som en av de mest respekterte produsentene i Champagne, er Vazart Coquart kjent for sin høye kvalitet og konsekvente stil.

Paul Bara

Paul Bara, kjent for sin dyktighet og respekt for terroiret, produserer utsøkte champagner som er høyt verdsatt av kjennere over hele verden.

Dame Jeanne

Dette boutique-champagnehuset er kjent for sin personlige touch og oppmerksomhet på detaljer, og produserer champagner av høy kvalitet.

Vi inviterer deg til å utforske vårt omfattende utvalg av champagner, og oppdage de unike historiene, smakene og stiler som hver av våre leverandører bringer til bordet. Vi er sikre på at du vil finne noe som passer til din smak.

Kolbotn


Vårt kontor er strategisk plassert på Kolbotn. Herfra koordinerer vi import og distribusjon av vår utsøkte samling av champagner.

Facebook / Instagram

Location

Klaus Egges Vei 39
1410 Kolbotn, Norge

Reservation

+47 46 34 38 21
patrik@champagneinwest.com