Om oss

Hos Champagneinwest er vi alltid klare til å hjelpe. Enten du ønsker mer informasjon om vårt sortiment, trenger råd om din neste bestilling, eller har spørsmål om levering, er vi her for å assistere deg.

Patrik Widegren, Daglig leder

Patrik Widegren, en erfaren champagneekspert, forvandlet sin lidenskap til virkelighet ved å grunnlegge sin egen champagneimportbedrift etter 20 år i IT- og telekombransjen. Han representerer nå over 30 boutique champagnehus i Norge og prøvesmaker mer enn 500 champagner årlig.

Espen Erlien, Salg

Etter å ha endret fagfelt for noen år siden, med et dypt dykk inn i verdenen av gourmetmat og vin har han dedikert betydelig tid til å perfeksjonere sin kunnskap, og har raskt utviklet seg til å bli en ekspert på sitt område. Med sin innsikt og lidenskap, har Espen vært en uvurderlig drivkraft for å styrke salgsinnsatsen.


Vi streber alltid etter å svare på alle henvendelser så raskt som mulig, men vennligst tillat opptil 24 timer for et svar på virkedager.

Du kan kontakte oss direkte i kontaktskjema under, vi ser frem til å høre fra deg!
  Kolbotn


  Vårt kontor er strategisk plassert på Kolbotn. Herfra koordinerer vi import og distribusjon av vår utsøkte samling av champagner.

  Facebook / Instagram

  Location

  Klaus Egges Vei 39
  1410 Kolbotn, Norge

  Reservation

  +47 46 34 38 21
  patrik@champagneinwest.com